diumenge , 21 abril 2019
Inici » Altres activitats » Visita al mercadillo de Bac de Roda
Visita al mercadillo de Bac de Roda

Visita al mercadillo de Bac de Roda

Hola,

Soc la Montse i soc usuària del Servei Me’n vaig a casa des de fa molts d’anys.

Avui m’agradaria explicar-vos que els dimecres al matí intento anar al mercadillo que es fa al meu barri. Sempre hi trobo alguna peça de roba del meu gust i que necessito a un preu raonable. Després de passetjar-me m’acosto al mercat municipal que està al costat i compro el que necessito per fer-me el dinar.

Us recomano la visita i sobretot si és un dia assolejat com el d’avui.

Montse.

Escriu un Comentari

El teu mail no serà publicat. Els camps requerits apareixen marcats *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>