diumenge , 21 abril 2019
Inici » Altres activitats » LA PENYA: Paris Saint Germain – Barça
LA PENYA:  Paris Saint Germain – Barça

LA PENYA: Paris Saint Germain – Barça

El dia 15 d’abril vam anar a veure el partit del PSG contra el Barça a un bar del meu barri. Com que vaig organitzar-ho jo, vaig cercar bar una setmana abans, perquè no haguéssim trobat taula per 7 el mateix dia. El Barça va guanyar 3 a 1. La gent s’ho va passar d’allò més be i a l’acabar el partit cadascú va marxar a casa seva. Ens tornarem a trobar en unes setmanes pel proper partit.

Olga

Escriu un Comentari

El teu mail no serà publicat. Els camps requerits apareixen marcats *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>