diumenge , 21 abril 2019
Inici » Altres activitats » LA PENYA: Arsenal vs Barça
LA PENYA: Arsenal vs Barça

LA PENYA: Arsenal vs Barça

Ahir LA PENYA vam quedar per veure el partit de l’Arsenal contra el Barça.

Aquesta vegada em vaig encarregar jo d’organitzar la quedada i vaig buscar un bar pel meu barri per poder reunir-nos i veure el partit.

Després de preguntar en diversos bars, va ser fàcil trobar un bar en el qual posessin el partit perquè ho televisaven, em vaig decidir per un on em van dir que no era necessari fer reserva.

Vam quedar tots en la parada de metro de Maresme Fòrum a les 20:30h i allà dos dels meus companys em van comentar que coneixien un altre bar a prop al que anaven sovint i que estava molt bé, ho vam parlar i en estar tots d’acord vam fer un encertat canvi de plans de darrera hora aprofitant que no teníem reserva.

Vam estar molt a gust, vam sopar molt bé i en la segona part el Barça ens va regalar 2 gols i amb ells la victòria.

Barça guanyador!

Enrique.

Escriu un Comentari

El teu mail no serà publicat. Els camps requerits apareixen marcats *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>