diumenge , 21 abril 2019
Inici » Altres activitats » ANEM AL CAMP NOU!!
ANEM AL CAMP NOU!!

ANEM AL CAMP NOU!!

Dimecres 29 de Novembre vem anar al Camp Nou a veure el partit de copa del rei FCB-Múrcia!!

Ens ho vem passar molt bé, una gran experiència i a més el Barça va jugar molt bé, feia temps que no anava al Camp Nou i em va agradar molt, a més em vaig retrobar amb els companys de suport de la Fundació i m’ho vaig passar molt bé amb ells, feia una mica de fred això si, però va valdre la pena!!

Rafa N

IMG-20171129-WA0002

CAMP NOUIMG-20171129-WA0004IMG-20171129-WA0003

Escriu un Comentari

El teu mail no serà publicat. Els camps requerits apareixen marcats *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>